Diskuse

Očkování

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Např. Norsko a Švýcarsko s očkováním tolik nespěchají. Začaly očkovat ty nejstarší a nejvíc ohrožené covidem (nemocnější jedince), ovšem vzápětí se jim vyskytla úmrtí krátce po očkování (to se projevilo i v SRN, viz můj blog), takže např. Norsko přehodnotilo pravidla očkování tak, aby se zájem o vakcinaci u "křehčích" seniorů či i mladších, ale nemocných více opatrně zvážil, ti nejvíce "křehcí" by podle norsk. úřadů měli být od očkování spíše odrazováni (viz můj blog). Kromě úmrtí se vyskytují průběžně i některé jiné závažné nechtěné účinky vakcín, většinou opět u těch starších a nemocnějších, takže místo spěchu je na místě spíše větší opatrnost, ve Švýcarsku očkují ošetřující lékaři své pacienty, jejichž zdrav. stav dobře znají.

0 0
možnosti

Vy blázníte, je předem určeno kdo zachrání tento národ, stane se tak před volbami to mi věřte a foto spasitele se zachráněnými staříky bude na každé křižovatce.

Tuhle smetanu obvoďáci neslíznou i kdyby to mělo stát pár životů. Je to už jasné.

Druhá možnost je, že v té vládě opravdu sedí tupci.

0 1
možnosti

Naprostý souhlas. To samé už nějaký čas tvrdí předseda sdružení praktických lékařů. Dokonce tvrdil, že za dva měsíce jsou praktici schopni naočkovat polovinu z předpokládaného počtu vakcinovaných lidí. A podobně, k mému překvapení, dnes mluvil před jednáním PS i Okamara. Jenomže ostatní opoziční strany/politici požadují nesmyslné strategie a očkovací centra. A vláda je už z nich tak zblblá, že na to reaguje. Na co nějaká mega očkovací centra (která budou prázdná), jaké strategie, když počty dodávaných vakcín jsou směšné. To praktici vyočkují s prstem v nose. Svěřili jsme se do péče EU, tak holt musíme čekat, co nám EU smrkne. Jo a eurohujerské strany k tomu ještě křičí, proč vláda nezabezpečia vakcínu včas sama, mimo EU. Rozum s mně hrbí.

0 0
možnosti

Pro ty, kteří nejsou ochotni rozkliknout můj odkaz,

praktičtí lékaři na Praze 7 očkovali 1100 seniorů 80 plus

1 1
možnosti

Pane Kindle, dál jste mi mínus proč? Chcete mít pásku přes oči a nechcete číst skutečnost, která se stala? Jste mi k smíchu.;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Dokud bude k dispozici jen vakcína, která vyžaduje uchovávání při 70°C (a ješte jen v omezeném množství), na praktiky zapomeňte.

1 0
možnosti
Foto

Jak píšu níže a je to i v článku. Rozmrazená se dá skladovat 5 dní při teplotě 2-6 stupňů, ale i tak bych to u obvoďáků taky neviděl.

0 0
možnosti
Foto

To je dobrý. To je fakt dobrý, Každý obvoďák si do ordinace pořídí mrazničku, která mrazí přes 7O stupňů. Nakoupí hromadu jehel a nebude už vůbec léčit pacienty a bude se zcela věnovat očkování. Lidi toužící po očkování budou stát v rezestupech po dvou metrech z čekárny ven, po schodech až na ulici. Nemocní nechť si trhnou protézou, protože očkujeme.;-D;-D;-D

4 0
možnosti

Myslím, že obvoďáci vpuštěni jsou a někde už očkují, jenže většina jich nemá čím a to je jádro pudla proč ani ta státní očkovací hitparáda nefunguje tak úplně...

1 0
možnosti

Myslim, ze si to myslet muzete, ale kde seberou ti obvodaci ty vhodne mrazici boxy?

2 0
možnosti

Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě a s vyznamenáním.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS