Diskuse

Očkování

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Praktickým lékařům dlouho nebylo umožněno zaregistrovat se do systému jako potenciální očkovací místo.

Díky nepropojenosti systémů musí praktický lékař s jedním očkováním vstoupit třikrát do různých záznamů! A musí sledovat, koho momentálně smí naočkovat. Když to poruší může být penalizován!

Očkovací látky jsou distribuovány jen tomu, kdo více křičí a vyhrožuje!

Očkuje se až s týdenním zpožděním očkovacích látek pro váznoucí logistiku!

Babiš se prohlásil šéfem očkování! Už aby ho čert vzal!

:-)

1 0
možnosti

Návrh je logický, nenákladný a proveditelný. Zní rozumně - proto se zamítá ! Strategie je jiná. Nemocnice, především potřebují mladé chlapy. Na hrubou práci, aby sestrám ulehčili - Obrátit pacienta, přenést jej. Proto je posadíme na skútry sněžné, postavíme do polí a na silnice. Když je nejhůře, sáhne se do Státních rezerv a docela zdařile zakleknou na demonstranty. Chlapů je dost ...

Absolutně v popsaném systému ! Nemáte místo pro pana Bureše ! Kde se bude fotit ? Minule si postavil zátiší, rekvizitu - Polní nemocnici za 50 melounů. ! Postavil, vyfotil, zbořil ! Tady je starostí kopec ! Vakcíny nejsou, proto jich 200.000 ks leží ve skladech. Hledá se 37 melounů za respirátory ! Pan Velko - koordinátor neví kudy kam - nespí ! Vy otravujete s nějakým odlehčením nemocnic ! ANO, že Vám hanba není ! Tady se tvoří dějiny a to lépe ! ... :-)

3 5
možnosti
Foto

Návrh je, stejně tak jako ,,vidění" i ,,vysvětlování" mnohých, poněkud naivní;-)

2 1
možnosti
Foto

Pokud nebude dostatek vakciny pro všechny, je těžko naříkat. A to lze těžko ovlivnit. A tzv. kapitač. platby vycházejí z toho, kolik je ten který praktik pacientů v potřebném čase opravdu ,,obsloužit", od rozhovoru počínaje až po reálný výkon. I u onoho očkování, a následném vyčkání, zda se po očkování pacientovi neudělá zle. Tedy alespoń oněch patnáct minut. Jinak až lapidárně- kapcita nejen ordinace, ale i čekárny.

0 0
možnosti

Praktik naočkuje 10 pacientů denně. Tak to psali, náš to potvrdil. I z důvodů které uvádíte.

2 0
možnosti

A co takhle že praktik může očkovat jen jednou vakcínou - já jsem slyšel zase názory že to praktici původně dělat nechtěli....

0 2
možnosti

Libore, dnes plujeme na lodi stejné ! Setřel jsem autora dobře, ANO? To by tak hrálo, aby něco fungovalo ... :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS